Zuiverheid bevorderen we door onze optimale hygiënische productiewijze. Ons bedrijf voldoet aan de hoogste eisen. Het gaat ons er tenslotte om, u niet alleen een smakelijk, maar ook een schoon en veilig product te leveren. Om dit te realiseren werken wij volgens de Hygiënecode voor IJsbereiders, aangevuld op maat door Houwers Groep.

Tevens organiseren we voor onze klanten verschillende workshops. Gaat u een ijssalon beginnen of wilt u ijs verkopen en wilt u meer weten over de workshops?

Lees hier een aantal reacties van onze klanten en vraag vrijblijvend informatie aan over de workshops via het contact formulier.

Referentie van Jan Mark Stienissen, ’t Pleyn in Elden (Arnhem)

“Op een daadkrachtige en professionele manier geeft Gioia Granucci een workshop, voorzien van alle juiste informatie. De bondige en duidelijke uitleg die zij geeft aan eigenaar en medewerkers, bevat veel praktische informatie over alle ‘in’s & out’s’ van het werken en leidinggeven in een ijssalon.

Door haar enorme ervaring wordt er genoten van de voorbeelden die zij geeft van alledaagse ‘problemen/uitdagingen’ met daarbij de doordachte oplossingen waar we in de praktijk zeer veel voordeel van hebben gehad.

Van schep instructie, hygiëne, bepaling assortiment, tot aan de ondersteuning van bedrijfstechnische vragen kan ik u aanbevelen een ‘workshop’ van Gioia te volgen.”