Amper 12 jaar oud reed Edi op een bakfiets door de straten van Tilburg om zelfgemaakt ijs te venten. Vandaag de dag werkt de familie samen in de ijsproductie in Apeldoorn. Onder leiding van Didi staat er een enthousiast en hecht team klaar om een ambachtelijk product te leveren aan de klanten.

Het voortzetten van Gelati Granucci betekent voor Didi het voortzetten van een familietraditie met hun eigen receptuur. Zij leidt het bedrijf met passie en kennis waarin kwaliteit, hygiëne en een prettige werksfeer centraal staan. Het hele team is gepassioneerd om hoog kwalitatief en ambachtelijk ijs te maken wat aansluiten bij de wensen van onze klanten.

Gioia Granucci is uw aanspreekpunt wanneer u een ijssalon wilt beginnen of vragen heeft over de presentatie en verkoop van het ijs. Zij is gespecialiseerd in het geven van workshops en ze kan u alles vertellen over de hygiëne en kwaliteitseisen van het ijs. Gioia is de juiste persoon binnen Gelati Granucci voor een vlekkeloze opening van uw seizoen.

Paul van der Kolk is de hoofd ijsbereider van Gelati Granucci. Sinds 2005 heeft Paul zich onmisbaar gemaakt in de productie van het bedrijf. Hij heeft door ervaring veel vak en productkennis opgedaan waarmee hij nu nieuw personeel opleidt en de spil in het bedrijf is geworden.

Didi en Edi Granucci